قیمت بوته گرافیتی ریخته گری چیست؟
بوته گرافیتی چیست؟
بوته گرافیتی نوعی از ظرف های نسوز هستند که برای حرارت دادن موادهای مختلف کاربرد دارد و بخش زیادی از آن، از جنس گرافیت است.
این بوته ها، تحمل حرارت های بسیار بالایی را دارند و به همین جهت از آنها در ریخته گری فلزات استفاده میشوند.
بخش عمده ای از این بوته های ذوب فلزات از جنس گرافیت ساخته میشوند، اما انواع متعددی از آن ها در جنس های سیلیکون کاربید نیز وجود دارد.
مهمترین کاربرد بوته گرافیتی برای ذوب فلزاتی است که نباید با حرارت مستقیم و در برابر شعله ذوب شوند. برای مثال فلزاتی مثل ورق های فولادی، آهن، آلومینیوم و… از جمله مواردی هستند که با استفاده از این نوع بوته های ذوب، به حالت مذاب تبدیل می شوند.
خرید و قیمت بوته گرافیتی با کیفیت تقریبا در تمامی صنایع ریخته گری به یک ضرورت تبدیل شده است. این محصول در صورت استفاده اصولی و درست، سال ها عملکرد مناسبی را خواهد داشت.
بوته های گرافیتی قادر هستند که تا 3500 درجه سانتی گراد حرارت را بدون ایجاد هیچ نوع تغییر در ساختار خود، تحمل کنند. از دیگر مزیت های این بوته ها می توانیم به کاهش واکنش های ناخواسته و خارج از فرآیند ذوب در هنگام تماس با کناره های بوته اشاره کنیم.
شرکت ذوب فلزات محسنی ، مجموعه کاملی از بوته های سیلیکون کارباید و گرافیتی رسی، که با کیفیت بی نظیر و هدایت حرارت بسیار بالا تولید شده را به کارخانه های صنعت ریخته گری ارائه می دهد.
بوته گرافیتی چگونه ساخته میشود؟
در حالت صنعتی، طراحی و ساخت انواع بوته گرافیتی بسیار ساده بوده و به هیچ فرآیند پیچیده ای احتیاج نخواهد داشت. برای این منظور در اولین قدم گرافیت خالص را به همراه کک سوزنی، قیر و مواد چسبی مختلف ترکیب کرده و خمیر اولیه مربوط به بوته های گرافیتی ساخته می شود.
در قدم بعدی این مواد را به همراه فشار زیاد و با استفاده از پرس قدرتمند و در یک مدت زمان طولانی در داخل قالب های مختلف قرار گرفته و در محیطی به دور از هوا، به مدت طولانی قرار می گیرند. این عملیات معمولا در درجه حرارت بالا و در حدود 1600 درجه سانتی گراد انجام می شود.
حرارت بالای به کار رفته در فرآیند تولید بوته گرافیتی موجب ایجاد زینتر یا تف جوشی خواهد شد که ساختار بی عیب و نقصی را برای این بوته ها شکل می دهد. در نهایت قطعه های حاصل را باید در داخل کوره و به آرامی خنک کرد؛ در غیر این صورت ویژگی های مورد نظر در بوته ها وجود نخواهند داشت و کیفیت پایینی حاصل می شود.
کاربردهای بوته های گرافیتی چیست؟
در برخی از صنایع ذوب امکان قرار داد مواد اولیه در برابر حرارت مستقیم فراهم نیست و به همین دلیل از ابزارهایی همانند بوته های گرافیتی استفاده می کنند. در این حالت حرارت از بدنه این بوته های ذوب به فلزات درون آن منتقل شده و فرآیند ذوب به بهترین شکل ممکن صورت میگیرد.
خرید بوته گرافیتی و به کارگیری آن در صنایع مختلفی رایج می باشد. به طور مثال بوته های گرافیتی، کاربردهایی در آلیاژهای برنز، ذوب آلومینیوم، مس، نقره ،طلا و انواع فلزات رنگی را دارند. این ابزارهای ذوب، در برابر حرارت مقاومت بالایی را دارند و به همین دلیل میتوان از آن ها در داخل کوره های القایی نیز استفاده کرد. مهمترین مزیت به کارگیری بوته های گرافیتی، عدم بروز واکنش های شیمیایی در حین فرآیند ذوب می باشد.
بوته گرافیتی کوره القایی چیست؟
کوره های القایی توانایی بالایی را در ایجاد حرارت دارند و بوته های گرافیتی معمولی با وجود مقاومت بالای خود در برابر حرارت، احتمال آسیب دیدن در برابر این حجم بالا از حرارت را خواهند داشت؛ تنها راه چاره استفاده از بوته کوره القایی خواهد بود. این نوع بوته ها با استفاده از یک لایه سالاماندر، خاک نسوز یا سیلیکون کاربید پوشانده شده اند.
سالاماندر در واقع یک لایه سرامیکی مقاوم در برابر حرارت و به رنگ مشکی است که 850 تا 1600 درجه سانتی گراد را به راحتی تحمل می کند. معمولا از این نوع بوته گرافیتی کوره القایی برای ذوب فلزات ارزشمندی مثل طلا و نقره استفاده می کنند. البته این نوع بوته ها برای استفاده در کوره هایی که با سوخت های فسیلی کار می کنند هم گزینه مناسبی محسوب می شوند.
این نوع بوته ها ظروف نسوز و مقاوم در برابر حرارت هستند که در آلیاژ سازی و روان کردن فلزات کاربرد دارند. ابعاد و سایز های متفاوتی برای این نوع بوته ها وجود دارد که می توانید با توجه به نوع کاربرد مورد انتظار خود و میزان فلزی که قصد ذوب کردن آن را دارید، گزینه مناسبی را خریداری کنید.
استفاده از بوته گرافیتی در کوره القایی
یکی از سوالات متداولی که در مورد بوته گرافیتی و انواع آن وجود دارد، امکان استفاده از این بوته ها در داخل کوره های ذوب القایی می باشد. به طور کلی کوره های القایی ذوب برای ذوب انواع فلزات یک روش بسیار سریع و کم هزینه را ارائه کرده است و به همین دلیل در بیشتر صنایع از این نوع کوره ها استفاده می کنند.
این نوع کوره ها دارای دو بخش مغناطیسی و الکتریکی هستند که یک سیم پیچی در داخل آن برای ایجاد میدان مغناطیسی در داخل آن وجود دارد. این سیم پیچی با استفاده از لوله های مسی احاطه شده است و به این ترتیب با برقراری جریان الکتریسیته، این لوله های مسی گرم شده و فرآیند ذوب فلزات با این نوع کوره ها صورت میگیرد.
بوته های گرافیتی در برابر حرارت مقاومت مناسبی را دارند اما در برابر حرارت بالای کوره های القایی احتمال آسیب دیدن بوته های معمولی وجود دارد. به منظور جلوگیری از این نوع آسیب ها باید از بوته گرافیتی کوره القایی استفاده کرد که یک لایه محافظ اطراف آن وجود دارد. این نوع کوره ها در برابر حرارت کمتر آسیب میبینند و در استفاده مداوم نیز عمر طولانی تری خواهند داشت.
برای استفاده از بوته های گرافیتی در داخل یک کوره القایی که گرمای بسیار بالایی را دارد، حتما باید از مواردی استفاده کنید که در برابر حرارت مقاومت بیشتری را دارند. در بین تمامی محصولات و انواع مختلف بوته های گرافیتی بوته گرافیتی سالاماندر، بوته های احاطه شده با خاک نسوز و بوته گرافیت سیلیکون کاربیدی گزینه های مناسبی هستند. برای خرید بوته گرافیتی کوره القایی تنها کافی است با مجموعه محسنی تماس حاصل فرمایید.
نکات مهم در خرید بوته گرافیتی کوره القایی
برای خرید بوته گرافیتی نکات بسیار مهمی وجود دارند که حتما باید به آن ها توجه داشته باشید. در ادامه برخی از این نکات را بررسی خواهیم کرد تا بتوانید بهترین و باکیفیت ترین بوته های گرافیتی را تهیه کرده و از آن ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنید.
- یکپارچگی و عدم وجود حفره یا شکاف در دیواره های بوته یکی از اولین نکاتی است که برای خرید بوته گرافیتی باید مورد توجه قرار گیرد. نفوذ مویینگی فلزات بعد از ذوب شدن در داخل شکاف های این بوته ها مشکلی است که در اثر بی توجهی می تواند مشکلات متعددی را ایجاد کند.
- انتخاب بوته مناسب و ابعاد درست برای صرفه جویی در منابع و انرژی فاکتور بسیار مهمی محسوب می شود. همچنین مدت زمان ذوب شدن فلزات و نوع ماده ای که قصد ذوب کردن آن را دارید، در انتخاب بوته مناسب تاثیر گذار خواهد بود.
- نوع کوره مورد استفاده در فرآیند ذوب نیز بسیار مهم است. برای مثال از بوته گرافیتی کوره القایی باید مقاومت بالایی را در برابر حرارت داشته باشد و لایه بیرونی آن حتما از یک لایه مقاوم جانبی تشکیل شده باشد.
- بوته هایی که قصد استفاده از آن را دارید با توجه به نوع فلز باید در برابر واکنش های شیمیایی مقاوم باشند؛ در غیر این صورت فرآیند ذوب با واکنش های شیمیایی همراه خواهد بود و ماده مورد انتظار شما دارای ناخالصی می شود.
- هدایت حرارتی و الکتریکی بالا در بوته گرافیتی نیز موجب کاهش هزینه های ذوب و مدت زمان لازم برای مذاب شدن فلزات خواهد شد.
طیف دمایی مناسب بوته های گرافیتی و سیلیکون کاربایدی
این بوته های ریخته گری مناسب طیف وسیعی از دمای های بالا (تا 1600 درجه سانتی گراد) است.
البته مقاومت آن ها در برابر حرارت بسیار بالاتر است و حتی تحمل دماهایی بیش از 3500 درجه سانتی گراد را دارند. به لطف این مقاومت حرارتی بالا، ساختار فیزیکی و شیمیایی بوته های گرافیتی تغییر نمی یابد. به این ترتیب با خرید بوته گرافیتی، تا مدت ها میتوانید از این ابزارهای ذوب استفاده کنید.
مهم ترین ویژگی ها و مزایای بوته گرافیتی چیست؟
از ویژگی بوته های (سیلیکون کاربایدی-گرافیتی) نسبت به بوته های چدنی و سرامیکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرعت ذوب بالاتر
- تصفیه کردن فلزات
- تنوع در سایز بندی
- عمر بسیار طولانی تر
- دوام و مقاومت زیاد در دمای بالا
- مقاومت و استحکام مکانیکی بالا
- مقاوم در برابر سایش و فرسایش
- مقاومت بالا در مقابل اکسیداسیون
- مصرف سوخت پایین و انرژی کارآمد
- مقاومت در برابر شوک های حرارتی
- صرفه جویی در هزینه، مصرف انرژی و زمان
- منتقل کردن حرارت زیاد بدون هیچ مشکلی
- قیمت بوته گرافیتی
- مقاومت در برابر واکنش شیمیایی با فلزات
- انتقال یکپارچه و متعادل حرارت به تمامی بخش های بوته
- خرابی بسیار کم
- هزینه های پایین نگهداری و تعمیر
- استفاده راحت
- افزایش راندمان ذوب
- سازگاری بیشتر با محیط زیست و آلایندگی کمتر
برای مشاهده دیگر محصولات مجموعه ما کلیک کنید!
بوته گرافیتی بهتر است یا چدنی؟
اما با وجود تمامی این مزایا، باز هم افراد در انتخاب محصولات دچار اشتباه میشوند. بسیاری از متخصصین تردید زیادی در مقاومت بوته گرافیتی دارند و به جای بوته های گرافیتی از بوته های چدنی استفاده می کنند. زیرا ادعا دارند که بوته های چدنی مقاومت بالایی دارند.
اما خرید بوته های چدنی در مقابل خرید بوته های گرافیتی مشکلات زیادی به همراه دارد:
- هدر رفت انرژی و افزایش سوخت
- حل شدن مذاب با آهن باعث میشود ضایعات تولیدی افزایش پیدا کند مثلا بوته های چدنی گرما را به خوبی انتقال نمی دهد و شدیداً با آلومینیوم واکنش نشان می دهد.
- برای ذوب آلومینیوم به وسیله بوته های چدنی لازم است که حرارت به صورت مستقیم از کف بوته اعمال شود. این کار باعث افزایش زمان سرعت ذوب می شود. انجام همین کار سبب میشود که چدن با آلومینیوم واکنش نشان دهد و با هم مخلوط شوند.
- همچنین تمرکز حرارتی که بر روی کف بوته و قسمت انتهایی چدن اعمال می شود باعث ایجاد مشکلاتی مانند ترک خورد و غیره شود. این کار عمر بوته را به حداقل می رساند.
- وزن بوته های گرافیتی و چدنی با هم متفاوت است به همین منظور صنعتگران باید متناسب با نیاز و کاربری خود محصول مورد نظر را انتخاب کنند. بوته های چدنی دارای گنجایشی معادل ۵۰۰ کیلوگرم آلومینیوم را دارند در صورتی که بوته گرافیتی ظرفیتی برابر با ۱۶۵ الی ۱۷۵ کیلوگرم دارد. این میزان گنجایش مواد در عملیات حرارت دهی بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
قیمت بوته گرافیتی در تهران و سراسر کشور
یکی از بزرگترین نگرانی های افرادی که قصد خرید بوته گرافیتی را دارند، قیمت این محصولات می باشد. با توجه به این موضوع که قیمت بوته گرافیتی در مقایسه با سایر بوته های ذوب و ریخته گری، بالاتر است، ممکن است برخی از افراد از خرید آن منصرف شوند؛ اما فراموش نکنید که بوته های گرافیتی مزیت های بسیار بیشتری را در مقایسه با سایر محصولات این حوزه دارند. با در نظر گرفتن این مزیت ها، قطعا شما هم نسبت به خرید بوته گرافیتی متقاعد خواهید شد.
البته این نکته را فراموش نکنید که عوامل متعددی ممکن است بر روی قیمت بوته گرافیتی تاثیر بگذارند. از جمله این عوامل میتوان به کیفیت بوته گرافیتی، ابعاد آن، وزن بوته ها، مقاومت آن نسبت به حرارت، قطر دیواره های بوته، ظرفیت محصولات، میزان خالص بودن مواد اولیه و گرافیت به کار رفته و… اشاره کرد.
به دلیل وضعیت بازار، برای اطلاع از قیمت بوته گرافیتی با ما در تماس باشید:
دفتر مرکزی : ۰۲۱۹۱۳۰۵۸۰۰
واتساپ: ۰۹۱۲۷۰۷۰۴۹۵
انواع بوته گرافیتی کدامند؟
قبل از خرید بوته گرافیتی حتما باید مشخص کنید که به چه نوع بوته و با چه ابعادی احتیاج دارید. در قدم بعدی باید با توجه به نوع فلز یا اده ای که قصد ذوب کردن آن را دارید، جنس مناسبی را برای بوته گرافیتی خود انتخاب کنید. البته این موضوع بر قیمت بوته گرافیتی تاثیر گذار خواهد بود و هر کدام از بوته ها با توجه به جنس دیواره و ابعدی که دارند، قیمت متفاوتی را خواهند داشت.
به طور کلی اگر بخواهیم بوته های گرافیتی را از نظر جنس دیواره دسته بندی کنیم، پرتقاضا ترین گروه بوته های گرافیتی با دیواره سیلیکونی خواهند بود. این بوته ها در برابر شوک های حرارتی و شیمیایی مقاومت بالاتری را دارند و به همین دلیل برای ذوب چدن به کار گرفته می شوند.
انواع بوته های گرافیتی از نظر ابعاد نیز شامل طیف گسترده ای از آن ها می باشد که بوته های کوچک بیشتر برای مصارف آزمایشگاهی و تحقیقاتی استفاده می شوند. البته برخی از این بوته های کوچک برای ذوب فلزات ارزشمند و گرانبهایی مثل طلا کاربرد دارند. کوره هایی با ابعاد بزرگ در کارگاه ها و کارخانجات صنعتی به کار برده می شوند.
در صورتی که قبل از خرید بوته گرافیتی، هدف، نوع کارایی مورد نظر، مقدار فلزاتی که قصد ذوب کردنش را دارید و… را مشخص کرده باشید، انتخاب کردن از بین ده ها گزینه مختلف بسیار ساده تر خواهد بود.
اگر برای تصمیم گیری در مورد خرید بوته گرافیتی مناسب با نیازهای خود همچنان سوالاتی را دارید، پیشنهاد میدهیم از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با تیم مشاوره ذوب فلزات محسنی تماس بگیرید.
معایب بوته های گرافیتی کدام است؟
هر محصولی در کنار محاسنی که دارد، دارای معایبی هم هست. یکی از ضعف های بوته های گرافیتی، عدم قابلیت استفاده از آن ها به عنوان کمک ذوب و فلاکس هستند؛ زیرا به مرور باعث کاهش عمر بوته ها گرافیتی می شود. همچنین قیمت بالایی بوته ها نسبت به محصولات دیگر است. اما در مقابل، بوته گرافیتی دارای وزن کمتر و استحکام بیشتری هستند و در مقابل بوته های چدنی دارای وزن بیشتر و قیمت نسبتا مناسب آن ها قرار دارد.
لازم به ذکر است که عمر بوته های گرافیتی و میزان مقاومت آن ها در برابر حرارت بسیار بیشتر است و به همین دلیل تنها با یکبار خرید بوته گرافیتی می توانید تا سال های متمادی از آن استفاده کنید.
در چنین شرایطی باید به دنبال کیفیت بالا باشید و کمی سر کیسه را شل کنید؛ البته مجموعه محسنی با ارائه بهترین قیمت بوته گرافیتی به فکر جیب شما خواهد بود.
خرید بوته گرافیتی در تهران و سراسر ایران
اگر به دنبال خرید بهترین بوته های گرافیتی ساخته شده با بهترین و مرغوب ترین مواد بازار هستید، مجموعه ی ما بهترین انتخاب برای شماست، چرا که ما با بیش از ۶۰ سال سابقه کار موفق در این زمینه، میتوانیم به شما در انتخاب بهترین محصولات کمک کنیم.
همچنین اگر به دنبال بهترین قیمت بوته گرافیتی هستید، مجموعه ما یک انتخاب هوشمندانه خواهد بود.
تفاوت بوته گرافیتی و چدنی چیست؟ کلیک کنید.
مراحل ساخت بوته گرافیتی چگونه است؟
مراحل ساخت بوته گرافیتی بسیار راحت است:
- در مرحله ی اول شما باید مرغوب ترین نوع گرافیت را تهیه کنید.
- پس از آن، کک سوزنی، مواد چسبی و قیر را با آن مخلوط کنید.
- در این مرحله، شما باید ترکیب به دست آمده را با فشار بسیار زیاد، متراکم کنید.
- در مرحله ی چهارم، شما باید آن را در فضایی سربسته بپزید (ترجیجا با دمای ۱۶۰۰ درجه سلسیوس).
- در آخرین مرحله، باید ترکیب به دست آمده کاملا سرد شود و از حرارت بیفتد.
البته برای ساخت یک بوته گرافیتی باکیفیت، فوت های کوزه گری متعددی نیز وجود دارد که تنها با تجربه میتوان به آن ها دست پیدا کرد. به همین دلیل برای خرید بوته گرافیتی، حتما باید از افرادی کمک بگیرید که تجربه کافی را در این زمینه دارند.
چگونه بوته گرافیتی مناسب را انتخاب کنم؟
انتخاب و خرید بوته گرافیتی مناسب به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آن ها شامل موارد زیر است:
- مراحل ذوب
- نوع ماده ای که در فرآیند حرارت ذوب می شود.
- مقدار ماده ای که قرار است ذوب شود.
بوته های گرافیتی به خاطر خاصیت و ویژگی هایی که دارند از نظر قیمت با یکدیگر متفاوت هستند. اما در کنار قیمت بالایی که دارند شما می توانید بارها و بارها از آن استفاده کنید بدون این که در استانداردهای آن خللی وارد شود. همچنین در زمان خرید بوته گرافیتی باید به میزان مقاومت آن ها در برابر فلاکس ها و مواد افزودنی دقت کرد. همه این ویژگی ها در کنار هم می توانند تضمین کننده یک محصول مرغوب و با کیفیت باشند.
طراحی و ساختار بوته های گرافیتی باید هموژنیزه باشد. این عمل سبب می شود که تا کربن در دمای بالا پایداری بیشتری داشته باشد. متاسفانه از آنجایی که بوته های گرافیتی از جایگاه مهمی برخوردار هستند سودجویان اقدام به فروش محصولات تقلبی می کنند. پس بهتر است حتما از مراکز معتبر خرید خود را انجام دهید. کیفیت و مرغوبیت محصولات باعث می شود که در زمان و مصرف انرژی صرفه جویی شود.
مراقبت های حمل و جا به جایی بوته های گرافیتی چگونه است؟
زمانی که بوته گرافیتی را خریداری می کنید باید به نوع بسته بندی و آسیب هایی که ممکن است طی مسیر به آن وارد شده باشد دقت کنید. سطح بوته ها را با دقت بررسی کرده و به ترک ها، ساییدگی ها و همه صدمات سطحی آن توجه کنید. رعایت تمامی این موارد مربوط به ایمنی این محصولات است که باید مد نظر قرار گیرد.
برای جا به جایی بوته های گرافیتی نکات زیر را در نظر بگیرید:
- بوته ها را با کارتن یا پالت جا به جا کنید و از تسمه های محافظ دار برای بستن آن ها استفاده کنید.
- بوته های گرافیتی را روی کناره، کف یا لبه بالایی آن غلط ندهید. زیرا به لعاب و پوشش آن آسیب وارد می شود و در کمترین زمان بوته ها اکسیداسیون می شوند.
- هرگز بوته را داخل هم قرار ندهید؛ زیرا وزن و فشار بوته بالایی بر روی لبه بوته زیرین سایش و ترک ایجاد می کند.
- بوته ها را بر روی زمین قرار ندهید. این کار باعث آسیب به کف بوته های گرافیتی می شود و می تواند به راحتی رطوبت را جذب کند.
- بوته ها را نباید در دمای کمتر از صفر درجه نگهداری کرد. این کاهش دما و رطوبت آسیب های همچون انفجار مواد مذاب را در بر دارد و این امر ناشی از رطوبتی است که به داخل بوته ها نفوذ کرده است.
راهکارهای افزایش طول عمر بوته گرافیتی
یکی از مشکلات عمده ای که بعد از خرید بوته گرافیتی برای خریداران آن اتفاق می افتد، کاهش عملکرد بوته ها در انتقال حرارت می باشد. در حالی که این محصول بسیار اقتصادی است و در صورت استفاده درست و اصولی از آن می توانید برای سالیان طولانی از آن استفاده کنید. دلیل اصلی ایجاد چنین مشکلی برای برخی از افراد استفاده نادرست از این محصول است.
به همین دلیل قصد داریم در ادامه این مطلب برخی از راهکارها و نکاتی که برای افزایش عمر بوته گرافیتی باید مورد توجه قرار گیرند را ذکر کرده ایم. در صورتی که از این راهکارها استفاده کنید، تنها با یک بار خرید بوته گرافیتی، مدت زمان بیشتری امکان استفاده از بوته بدون کاهش عملکرد آن برایتان امکان پذیر خواهد شد.
استفاده درست از بوته گرافیتی
نکته اول برای افزایش بهره وری و عملکرد بوته گرافیتی این است که به شکل درست و اصولی از آن استفاده کنید. ممکن است برخی افراد این موضوع را تجربه کرده باشند که برخی از بوته ها عمر بیشتری را در مقایسه با سایر موارد دارند، در حالی که شرایط استفاده از آن ها کاملا یکسان و یا مشابه بوده است. در چنین مواردی معمولا دلیل اصلی این مشکل را می توان به روش های عملیاتی اولیه و خرابی های اولیه ارتباط داد.
گرم کردن بوته گرافیتی قبل از استفاده
همه بوته های گرافیتی برای گرم شدن و قبل از قرار دادن فلز در داخل آن ها باید تا 800 درجه سانتی گراد گرم شده باشند. برای پیش گرم کردن در ابتدا با دمای 100 تا 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه به بوته حرارت میدهیم. در قدم بعدی و در صورت اطمینان از حذف رطوبت ها، دما را به 300 تا 400 درجه رسانده و مجددا 15 دقیقه حرارت خواهیم داد.
در نهایت دمای حرارت به 800 تا 900 درجه رسیده تا وقتی که رنگ بوته قرمز شود، به آن حرارت خواهیم داد. البته کیفیت نیز در این مرحله بسیار مهم است و در صورت مرغوب بودن مواد اولیه بوته گرافیتی، ممکن است مدت زمان لازم برای پیش گرم کردن، کمتر باشد. برای اطلاع از قیمت بوته گرافیتی با بالاترین کیفیت با مشاورین ما در مجموعه محسنی تماس بگیرید.
شارژ فلز
بعد از اینکه بوته گرافیتی گرم شد، بلافاصله باید فلز مورد نظر را به داخل آن انتقال دهید تا فرآیند ذوب آغاز شود. توجه داشته باشید که شمش ها نباید به شکل عمودی در داخل بوته ها قرار گیرند، چون فضای کافی برای انبساط بین شمش ها وجود نخواهد داشت.
استفاده از انبر
برای حمل مناسب بوته های ذوب و جابجا کردن آن ها، حتما باید از انبرهای مناسب استفاده کنید. توجه داشته باشید که در هنگام حمل بوته ها به زمین نیفتند و به آن ها ضربه وارد نشود.
نتیجه گیری
استفاده از بوته گرافیتی در صنعت ذوب، فولاد سازی، ریخته گری و متالوژی کاربرد فراوان دارد. در این مقاله در مورد مزیت ها و ویژگی های بوته گرافیتی صحبت کردیم. نوع گرافیت مورد نظر، عملیات حرارتی و ذوب مواد در کیفیت نهایی و رعایت استانداردهای آن بسیار با اهمیت است. همچنین برای انتخاب بوته گرافیتی مناسب باید به متغیرهای دیگر همچون مراحل ذوب، نوع ماده و زمان ذوب توجه کرد.
اگر شما هم به دنبال خرید بوته گرافیتی هستید اما نمی دانید به چه کسی باید اعتماد کنید، پیشنهاد ما این یاری خواستن از افراد باتجربه است. مجموعه محسنی با بیش از 60 سال تجربه درخشان در زمینه ذوب فلزات، آماده ارائه بهترین کیفیت و قیمت بوته گرافیتی به مشتریان خود می باشد.
امیدوارم از این مطلب نهایت استفاده را کرده باشید.
در صورت داشتن هرگونه نظر یا سوال، از طریق بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.